avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare - cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare - cumparare

Buna seara,
As dori sa stiu daca se poate incheia contrac vanz-cump cu proprietara care a cumparat garsoniera inainte de decizia de divort, dar care a obtinut prin notar de la fostul sot declaratie ca nu a contribuit in nici un fel la cumpararea garsonierei. Ce alte solutii exista?
Multumesc anticipat pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 17:41, 4 Ianuarie 2011
Sa asteptati partajul!!!Eu asa va sfatuiesc,oamenii se mai schimba...iar in fond chiar daca sotul nu a contribuit cu nimic la cumpararea garsonierei totusi va primi ceva in urma partajului....Atentie mare ,asadar...!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa divort-contracte de credit ramase nefinalizate aaalinaaa aaalinaaa buna dimineata, actualul meu sot a divortat in anul 2009,nu a facut inca partajul,in timpul fostei sale casatorii a incheiat pe numele lui 3 contracte de ... (vezi toată discuția)
Terminare proces partaj Elena Paval Cristea Elena Paval Cristea Doresc sa aflu un lucru, daca am cumparat partea de garsoniera a fostului sot, este necesara schimbarea contractului garsonierei? (vezi toată discuția)
As dori si eu cateva sfaturi :) luminisiumbre luminisiumbre Buna ziua,iata problema mea: 1):Mama mea are 4 fete din prima casatorie(in concubinaj)printre care ma numar si eu...doua surori ale mele,sunt plecate in ... (vezi toată discuția)