Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe si impozite.

Sunt pensinar. Pe talonul de pensie mi se retine impozitul de 16 % plus 5,5% pentru casa de sanatate, sunt angajatul unei asociatii de proprietari cu conventie, mi se retine impozitul de 16% pe venit.
Asociatia de proprietari si eu trebuie sa mai platim alte impozite si taxe catre stat?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters158053 , utilizator 14:05, 5 Ianuarie 2011
cititi aici

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii sociale conventie civila cristian_conea cristian_conea Buna ziua, La asociatia la care sunt administrator, toti (adm, pres, fem serv) suntem cu conventii civile. Se pare ca de la 10 sept.trebuie sa platim 10,5% la ... (vezi toată discuția)
Personalul angajat intr-o asociatie de proprietari lorelena1306 lorelena1306 Am nevoie de cateva lamuriri cu privire la personalul angajat intr-o asociatie de proprietari: 1. Presedintele are contract de mandat. Ce impozite plateste? ... (vezi toată discuția)
Obligatii pensionar peste limita Avadrian Avadrian Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati intr-o dilema: Pentru un pensionar peste limita de varsta, care lucreaza cu conventie civila, care sunt ... (vezi toată discuția)