Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

yulytgv 
	    	Utilizator

yulytgv 
	    	Utilizator	    

taie 
	    	Utilizator

taie 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 kigallu	                   

As dori sa stiu ce salariu ar trebui trecut in cartea de munca pentru un job part time, de la 9:00 la 13:00, in conditiile in care am studii superioare? ... (vezi toată discuția)
	                    kigallu	                   

As dori sa stiu ce salariu ar trebui trecut in cartea de munca pentru un job part time, de la 9:00 la 13:00, in conditiile in care am studii superioare? ... (vezi toată discuția)

denisimona	                   

Buna ziua,
Sunt in somaj pana in iunie 2016 si urmeaza sa ma angajez , dar angajatorul respectiv vrea sa-mi faca CIM cu 4 ore pe una din societatile pe care ... (vezi toată discuția)
	                    denisimona	                   

Buna ziua,
Sunt in somaj pana in iunie 2016 si urmeaza sa ma angajez , dar angajatorul respectiv vrea sa-mi faca CIM cu 4 ore pe una din societatile pe care ... (vezi toată discuția)

getafolescu	                   

Buna ziua,
Am preluat luna aceasta o firma cu 2 angajati cu salariul minim pe economie si am constatat ca nu au fost majorate salariile din 01.01.2011. ... (vezi toată discuția)
	                    getafolescu	                   

Buna ziua,
Am preluat luna aceasta o firma cu 2 angajati cu salariul minim pe economie si am constatat ca nu au fost majorate salariile din 01.01.2011. ... (vezi toată discuția)