avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie limita varsta / anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie limita varsta / anticipata

Buna ziua, as dori sa stiu daca raman in viroare prevederile privind grupele de munca, pentru cei cu vechime de peste 20 ani, si cum se vor scadea acestea din pensie.Si, daca imi puteti da nr. actului normativ pentru a vedea care sunt meseriile pentru care se aplica aceste grupe. Societatea la care lucrez se ocupa de constructii.


Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:08, 6 Ianuarie 2011
Legea nr. 226/2006 a fost abrogata prin Legea nr. 263/2010, pe care o puteti citi accesand link-ul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/for...

Reveniti cu o intrebare punctuala, daca doriti, tot in acest topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce varsta ma pot pensiona? tatarusu tatarusu Subiect: La ce varsta ma pot pensiona? Potrivit noii legi as vrea sa stiu cand as putea iesi la pensie. Se poate iesi anticipat in cazul meu? Nascut: ... (vezi toată discuția)
Noul act normativ referitor la grupele 1 si 2 de munca ronaldo77 ronaldo77 buna ziua!va rog mult vreau sa stiu daca s-au dat grupele 1 si 2 mama a lucrat in grupa 1 si vrea sa stie daca a aparut in monitorul oficial. Si eu daca ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca la pensionare vargalui vargalui Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca perioada, 08.04.1977-04.10.1979, in care am avut contractul suspendat pentru cresterea copilului conform Art. 9 ... (vezi toată discuția)