avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de post incarcator-descarcator si operator pompe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de post incarcator-descarcator si operator pompe combustibil

Daca ma puteti ajuta cu fisa de post incarcator-descarcator in domeniul agricol si operator pompe combustibil alimentare masini agricole in incinta unei ferme, v-as fi tare recunoscator.
Oricum,va multumesc!

Alte discuții în legătură

Fisa postului CURALA CURALA am si eu nevoie cine ma ajuta si pe mine de fise de post cum ar fi :sofer autocamion masina de mare tonaj;autoturisme si camionete,manipulant marfa,functionar ... (vezi toată discuția)
Accident in spatiul unei benzinarii prin neacordare de prioritate ? florinBBSL florinBBSL Buna ziua, aflandu-ma in Brasov la benzinarie, in apropierea pompelor, aproximativ la o lungime de masina de pompa de alimentare, incadrat fiind spre a ... (vezi toată discuția)
munca în benzinãrie gambler gambler Bună ziua, să explic cum stau treburile: sunt angajat la o benzinărie MOL pe postul de casier-gestionar, adică treaba mea e ce ține de shop și ... (vezi toată discuția)