avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Atributii; posibilitati de angajare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Atributii; posibilitati de angajare

spuneti-mi, vă rog, cum trebuie sa procedez pentru a da atributii, lucrări unei persoane incadrate contabil la asociatia de dezvoltare intercomunitara infiintata conform prevederilor legii 215/2001, care mai lucreaza, ajuta la consiliul judet la luceări in contabilitate? s-au pensionat 2 functzionari publici si nu putem face recrutari, dar volumul lucrărilor este ft mare.daca există vreo posibilitate, sfatuiţi-ma cum trebuie sa procedez. VA ROG!
apropo, s-a schimbat ceva, s-a dat drumul la angajari in 2011?
multumesc
Cel mai recent răspuns: mirela teodora , utilizator 12:00, 10 Ianuarie 2011
Sa indeplineasca un singur functionar public atributiile pe care ar trebui sa le indeplineasca trei functionari publici? La intrebarea asta numai Boc poate avea un raspuns, cum ar spune mihaicalinescu2005. E realitatea, si e tragica.

In privinta angajarilor, a aparut OUG nr. 209/2010, care este aceeasi Marie dar cu alta palarie. O puteti citi accesand lik-ul de mai jos.
www.avocatnet.ro/content/for...
Cum stabilesc salariul contabilului de la Asociaţia de dezvoltare intercomunitară?
este pe vreo grila, in vreo lege prevazut cum se procedeaza pentru aceste asociaţii?
Cum sa procedez, exista vreo posibilitate pentru ca o persoana incadrata la ADI sa indeplineasca atributii şi sa semneze pentru lucrările executate la Consiliul Judeţean? o pot detaşa?
va rog sa ma ajutaţi!!!:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare personal contractual mirela teodora mirela teodora Spuneti-mi, vă rog, cum pot sa fac o angajare, conventie civila? Se pensionează un funcţionar public-de la contabilitate si nu pot face recrutări, nici ... (vezi toată discuția)
Statutul angajatilor asociatiei de dezvoltare intercomunitara VioletaNed VioletaNed Buna ziua, Angajatii aparatului tehnic al Asociatiilor de dezvoltare intercomunitare, infiintata in temeiul legii 215/2001 (art.11), prin derogare de la OG ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate sau nu? mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 legea nr. 161/2003 \" ART. 94 (1) Calitatea de funcţionar public este incompatibilă cu orice altă funcţie publică decât cea în care a fost numit, ... (vezi toată discuția)