avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Help !! copie titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Help !! copie titlu de proprietate

Va rog sa-mi spuneti carei institutii sa ma adresez pt a-mi elibera o copie legalizata dupa un titlu de proprietate eliberat de COMISIA JUDETEANA PT. STABILIREA DREPTULUI DE PROPRIETATE ASUPRA TERENURILOR JUD GIURGIU.eliberat in anul 1993.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:03, 7 Ianuarie 2011
Dacă aveți titlul original, copia legalizată o face un notar public. Dacă nu aveți originalul mergeți la comisia județeană care a eliberat actul în 1993.
pai depinde daca sunteti in drept sa o obtineti. daca sunteti titulari multipli aveti nev si de acordul celorlalti proprietari.
Nu am actul original.Asta e problema.Speta e in felul urmator :titlul de propr este pe numele bunicii 9mama tatalui ) ,tatal meu a decedat si trebuie sa facem succesiunea dupa tata ,dar bunica a decedat si ea in urma cu vreo 10 ani si nu s-a facut succesiunea dupa ea.Notarul mi-a spus ca trb sa fac ros de tilul de propr al bunicii (dupa care am reusit sa obitin o copie xerox deci fara a avea vreo valoare juridica )de la o ruda ,dar nu stiu in arhivele carei instutii sa caut ..cei de la primaria din comuna spun ca ei nu au asa ceva...la prefectura nu...atunci unde?
nu gasesc datele de contact ale acestei comisii...nu stiu de ce institutie apartine #-o
Instituția prefectului. [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)