avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident masina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident masina

Am fost lovit intr-o intersectie de catre un autoturism ce avea asigurare la omniasig, accident fara victime. Era valabila o intelegere intre parti, dar in momentul respectiv se afla un echipaj de politie in intersectie care au vazut accidentul si au completat procesul verbal celui vinovat spunand ca nu pot lasa rezolvarea daunelor intre noi fiind o camera de filmat in zona. Buun! Am crezut ca este bine...am completat toate actele respective soferul vinovat a recunoscut, insa firma de asigurari ma amana cu plata, ca sa-mi spuna in final ca nu se poate da despagubire fiind vorba de ,,batrana dacie".Ce pot sa fac? Am incercat sa repar masina pe asigurarea mea de la astra, insa mi s-a spus ca cei de la omniasig trebuie sa plateasca deoarece vinovatul avea asigurare omniasig.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:15, 8 Ianuarie 2011
Daca aveti asigurare CASCO la ASTRA o puteti repara pe CASCO si pe urma este treaba asiguratorului sa-si recupereze banii de la asiguratorul RCA. Pe asigurarea dv RCA nu se poate repara masina dv. Daca in PV al politiei este trecut ca vinovat de producerea acci dentului celalalt conducator, atunci asiguratorul lui RCA trebuie sa va repare masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune accident rutier petros dorin petros dorin Buna ziua. Am avut un accident rutier, din vina exclusiva a altei persoane (masina parcata regulamentar, a intrat o persoana cu motocicleta in masina) am fost ... (vezi toată discuția)
Rca - reparatii masina fara polita de asigurare de la asigurat? mariamihalache mariamihalache Am avut un accident fara victime, dar nu am fost vinovat. Pentru ca nu m-am inteles cu celalalt sofer, care era vinovat, am fost la prima unitate de politie si ... (vezi toată discuția)
Vinovat intr-un accident auto, asigurare rca la carpatica, sunt chemat in instanta de omniasig, firma asiguratoare a celuilalt sofer free68world free68world Acum 2 ani am fost implicat intr-un accident auto in care am fost considerat vinovat. Am incheiat constatare amiabila de accident, i-am dat polita ... (vezi toată discuția)