avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit calcul consum combustibil taximetrie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

calcul consum combustibil taximetrie

La multi ani!
Am o nedumerire legata de modul de calcul al consumului de combustibil la o firma de taxi.are o singura masina-dacia logan-cu care desfasoara activitatea.eu calculez consumul de 8% la total km(dupa consumul din cartea tehnica),insa nu stiu daca este bine deoarece mereu mi se spune ca ,de fapt consumul este mai mare.
va rog mult,poate ma ajuta cineva sa lamuresc problema.
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Masina bmw -scurgere de ulei prosecuter_badboy prosecuter_badboy am un bmw seria 5 din 2007 nou nout...asa pretind cei de la bmw...consuma ulei aproape la fiecare 2 3 luni trebuie mers si schimbat....in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Rca - diferente indoielnice silvia99 silvia99 buna ziua! 2 tineri de 25 ani, din acelasi oras au 2 masini asemanatoare (mai exact 1596cc, 75 c.p.), una e logan(2006), cealata e ford focus(2004). ... (vezi toată discuția)
Consum pe gaz sau benzina - acelasi pret la decont? mitachealina mitachealina Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu modul de calcul al decontarii transportului cu autoturismul in tara si numarul de lege aferent? Decontarea consumului pe ... (vezi toată discuția)