avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... NEED HELP!
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

NEED HELP!

Buna ziua,

Sunt asistent in cadrul unui cabinet de insolventa si trebuie sa fac un Proces verbal de afisare a tabelului preliminar , impreuna cu o adresa de insotire a tabelului, si nu am idee si nici model cum se face asa ceva #-o.Asadar, va rog, cine ma poate ajuta cu un model , as fi foarte recunoscatoare :vishenka:. Si este urgent, deoarece trebuie facute pana maine.
So HELP!
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Nu este foarte greu de întocmit!
extrem de interesant, Maistrul nu v-a pus la dispozitie un model din calculatorul sau ???
sus in colt stanga (instanta,numar de dosar,numle debitoarei si mentiunea in cele trei limbi)
mai jos pe centru PROCES VERBAL DE AFISARE
mai jos de la capat, Subscrisul CII ..........reprezentata legal de ..............cu sediul in....................nr. din Tabloul UNPIR, .............in calitate de adm.judiciar/lichidator judiciar desemnat prin sentinta comerciala/incheierea nr....... din de Tribunalul.........sectia......in dosarul nr............al debitoarei............cu sediul in.......... J/ /......., CUI,..............................in temeiul disp art.......... din Legea nr.85/2006 precum si a dispozitiilor acestei instante din sentinta comerciala................ am procedat azi........la afisarea TABELULUI PRELIMINAR al creantelor debitoarei.........................

semnatura
Adm.judiciar/lichidator judiciar

iar cererea de afisare e banala, solicitati presedintelul instantei sa va incuviinteze afisarea Tabelului Preliminar.
Multumesc foarte mult de ajutor.:vishenka:
Din pacate, "maestrul", e genul care da ordine, dar nu da si indicatii, probabil sa vada cum ma descurc de una singura. Alta explicatie nu am #-o. Insa este foarte frustrant.
Frustrant sa dovedesti ca te descurci? Eu as fi spus ca e..motivant...interesant, incitant, ...etc, dar nu frustrant!
Enfin!
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2011
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii
Frustrant sa dovedesti ca te descurci? Eu as fi spus ca e..motivant...interesant, incitant, ...etc, dar nu frustrant!
Enfin!


cred ca un cuvant de incurajare ar fi fost mai oportun decat o critica nemeritata.
La urma urmei este un copil ,proaspat absolvent de facultate de drept care trebuie sa supravietuiasca intr-un cabinet de insolventa probabil pentru o suma derizorie.
Sincer , nu stiu ce poate fi incitant sau interesant in a redacta un proces verbal de afisare.
Este intradevar o provocare sa redactezi un inscris juridic dar in conditiile in care ai toate informatiile puse la dispozitie de maestru.
Facultatea de drept nu te invata sa redactezi nici actiuni, nici cereri, nici interogatorii, nici procese verbale, te invata teorie si atat.
Mais enfin !!!!

Alte discuții în legătură

Client intrat in insolventa. office.smartpoint office.smartpoint Firma mea are o factura de prestari servicii emisa (neincasata) catre un anume client, in valoare de 1200 lei. Pe data de [b]25.08.2009 [/b]primesc o ... (vezi toată discuția)
Deschiderea procedurii simplificate a insolventei Cristian Cosma Cristian Cosma Impotriva societatii comerciale a unei persoane foarte apropiate mie s-a deschis procedura simplificata a insolventei de catre Tribunalul Caras-Severin. Chiar ... (vezi toată discuția)
Distributie in faliment in lipsa unui tabel definitiv de creante MIXAM MIXAM Sold in contul de lichidare cca 500.000 lei Tabelul de creante nu cuprinde creantele salariale, sesizat sindicul de salariati pune in vedere adm jud sa refaca ... (vezi toată discuția)