avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare euro5 cu probleme
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare euro5 cu probleme

Nu reusesc sa inmatriculez masina nou_nouta E5, mi_sa respins dosarul de 2ori din cauza taxei de poluare,politia ma trimite la finante pt calcularea taxei de poluare , cei de la finante nu o pot calcula pt ca este inca valabila legea veche cu taxa 0 pt E5 (mentionez ca masina a fost cumparata anul trecut )chiar daca vreau sa le platesc taxa cei de la anaf nu au cum sa_mi calculeze pt ca legea nu prevede pana la 31-01-2011 si nici o hartie care atesta ca taxa este 0 nu au cum sa_mi elibereze, daca ma poate ajuta cineva multumesc

Chiar nu ma poate ajuta nimeni #-o referitor la problema care am pus_o
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2011
scv, utilizator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism e5 scv scv nu reusesc de 2 zile sa_mi inmatriculez masina nou_nouta E5, mi_sa respins dosarul de 2ori din cauza taxei de poluare,politia ma trimite la finante pt ... (vezi toată discuția)
taxa de poluare 2011 m78 m78 Buna Doresc sa-mi achizitionez un camion din germania si cum taxa a crescut f mult vreau sa stiu daca pot sa inmaticulez camionul fara plata taxei ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)