avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil din somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil din somaj

buna seara.am o intrebare,daca ma puteti ajuta.momentan sunt in somaj si termin somajul pe data de 30.03.2011.care este ultima data pana la care pot depune conceduil prenatal pentru a beneficia de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: cristina_lus , utilizator 14:16, 11 Ianuarie 2011
alta posibilitate nu stiu daca am.multumesc
din luna a treia a patra luna de sarcina se poate lua CONCEDIU DE RISC MATERNAL si se poate merge toata sarciana cu el !! ideea e sa nu meregi o luna risca maternal alta nu stiu ce !! multa bafta cu birocratia si nastere usoara!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului? grz_angela grz_angela buna,sunt noua pe forum...si am o nelamurire,poate este cineva care ma poate ajuta: sunt in somaj din Octombrie 2014(cand s-a terminat CCC 2ani-primul ... (vezi toată discuția)
Criterii de acordare a concediului prenatal din somaj coroscrinela coroscrinela Buna ziua. Am fost angajata cu cm pe perioada determinata,firma a prelungit cm cu o luna,eu fiind in concediu de risc maternal,am fost anuntata sa merg dupa ... (vezi toată discuția)
Somaj, concedii medicale acceptate de legi utilizator86 utilizator86 Buna ziua! In noiembrie termin concediu de crestere copil ce a fost pentru o perioada de 2 ani. Conform legilor somajul mi-a fost suspendat in toata aceasta ... (vezi toată discuția)