avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ma bag?!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ma bag?!

O INTREBARE!
Un prieten mi a propus o afacere, el vine cu firma,banii..toate cele..., eu, doar cu relatiile si cu experienta in domeniul in care vrem sa deschidem afacerea. Mi a oferit 10%!! Toata viata am fost angajat, :fight: vreau ca lucrul asta sa se schimbe! #-o
Ma bag?
E OK 10%?
P.S. :help:
Daca se poate raspuns urgent!
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:24, 31 Martie 2008
Eu zic ca e bine cu 10% dar cu conditia sa-ti asigure un salariu decent si chiar un bonus din contractele realizate.;)
10,20,30 sau chiar 40 % intr-o societate cu 2 asociati poate sa nu insemne nimic, daca nu poti avea controlul asupra contabilitatii. Poti munci 1 an si la sfarsit sa vezi ca profitul e 0 sau cu minus si nu ai dividende, practic muncesti moca#-oX-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat sau casa de avocatura Mihai3884 Mihai3884 Buna ziua, Sunt asociat într-o societate neplatitoare de tva (domeniu de activitate - restaurante) cu fosta concubina care in perioada Mai-Iunie anul ... (vezi toată discuția)
Contul 455 conturi-asociatii ContSters153641 ContSters153641 Buna seara , spuneti-mi va rog daca am o anumita suma o pot transfera de la 4551 sus la 101 la capital ?Prin registru comertului ? Cu ce acte trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
De ce nu pot fi administrator la firma mea? feldi feldi Buna ziua, as dori niste informatii va rog frumos, sunt la inceput de drum si am demarat planul de a infiinta o societate comerciala, ar fi foarte multe de ... (vezi toată discuția)