avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general credit prima casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

credit prima casa

Buna ziua.Stiti daca se poate lua vreun credit pentru locuinta de la vreo banca, in urmatoarele conditii: varsta de 24 ani, angajat cu carte de munca de 3 luni, contract nedeterminat, fara vechime, salariu 1200 ron net.necasatorit. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: me.elena , utilizator 13:49, 10 Ianuarie 2011
va trebui sa intrebati la banci..
In general, conditiile de acordare a unui credit sunt, in mare, cam aceleasi la toate institutiile bancare. Totusi, fiecare mai are cate o "promotie", ceva cu care sa atraga clientii spre un anumit produs bancar, asa ca nu va ramane decat sa "sondati terenul" dvs., mergand din banca in banca si intreband.
In functie de varsta, venituri, etc..., probabil, vi se va oferi o anumita suma cu titlu de credit. Mai ramane de vazut daca aveti ce sa cumparati cu acei bani... :(
Succes!:ok:
Credit prin "prima casa" in nici un caz trebuie sa fiti casatorit.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in contabilitate a materialelor promotionale lavy80 lavy80 Buna ziua, Doresc sa stiu daca este corect sa se emita factura cu valoare zero pentru produsele promotionale .Daca da, cum se inregistreaza in ... (vezi toată discuția)
Prima casa cu unu din parinti florymika florymika Buna ziua ! Credeti ca as putea face credit pt prima casa pe 30 de ani cu mama care are 53 de ani, eu nefiind casatorita ? De la banca mi s-a spus ca nu imi ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- produs bancar familistu familistu buna ziua am o intrebare. un depozit bancar poate fi similar cu un contract de economisire creditare gen RAIFFEISEN BANCA PENTRU LOCUINTE. multumesc (vezi toată discuția)