avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie

sunt pensionar din anul 2001.am iesit la pensie din M.I, dar am lucrat inainte si in M.Ap.N., in intervalul 1971 - 2000. dupa iesirea la pensie m-am angajat cu C.I.M. la doua asociatii de proprietari ca administrator.la recalculare se va lua in calcul si perioada lucrata dupa pensionare? este suficienta o adeverinta pentru veniturile obtinute ca salariu in acesta perioada eliberata de asociatii sau trebuie sa ma adresez I.T.M. pentru dovada angajarii? va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei militare mfrincu mfrincu am iesit anticipat la pensie militara in anul 1999 cu pensie de serviciu cf ordonantei guv nr.7/1998, din august 2000 am lucrat cu vechime neintrerupta ... (vezi toată discuția)
Pentru depunerea dosarului de pensionare, este absolut obligatorie ... StefanL61 StefanL61 Pentru depunerea dosarului de pensionare, este absolut obligatorie adeverinta cu datele de identificare ale angajatorului? (vezi toată discuția)
Recalculare pensie militara conform legii nr. 119/2010 n.milescu n.milescu Am ieşit la pensie in anul 2001. După iesirea la pensie şi pâna în decembrie 2009 am lucrat cu carte de munca. Vă rog să-mi spuneţi cum procedez pentru ... (vezi toată discuția)