avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis conducere suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis conducere suspendat

in urma cu 2 ani mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool. . 0.70 in aerul expirat si 1.10 in sange. la proces am fost achitat si sanctionat cu 1000 lei amenda. as dori sa stiu dak mi se va restitui permisul sau o sa trebuiasca sa dau examen
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2011
ContSters185376, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:00, 11 Ianuarie 2011
amenda administrativa a fost aplicata de tribunal dupa cara procuratura a facut recurs. la curtea de apel a fost respins recursul si a ramas definitiva sentinta cu amenda in data de 02.11.2010
Mergeti cu sentinta definitiva,legalizata la politie pentru a discuta despre restitutirea permisului,dupa ce probabil suferiti sanctiunea contraventionala pentru contraventia savarsita la data evenimentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta rodica05 rodica05 Buna ziua, in urma unui proces penru conducerea sub influenta alcoolului sentinta este: - 6 luni de inchisoare cu suspendare - perioada de incercare de 2 ... (vezi toată discuția)
Legislatie redobandire permis Lucian_68 Lucian_68 Buna ziua Daca pedeapsa ptr infractiunea de conducere sub influenta alcoolului a fost de 8 luni cu suspendare , cand pot sa dau examen pentru ... (vezi toată discuția)
Sentinta penala de condamnare cu suspendare MariusIonelS MariusIonelS Buna seara Am o sentinta penala de condamnare 1 an cu suspendare pt conducere sub influenta alcoolului. In acea sentinta nu este mentionat absolut nimic ... (vezi toată discuția)