avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura pe mail
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura pe mail

Vreau sa vand un serviciu de publicitate online unei persoane din SUA. Pentru asta am pregatit un contract cadru de campanie online de publicitate ce va fi trimis prin mail, printat de el, semnat de el cu pixul, scanat si trimis inapoi la mine prin mail.
Contractul acesta trebuie inregistrat undeva sau ramane doar in firma?
Am nevoie de factura la astfel de contract? Si daca trebuie factura, pot sa aplic celasi procedeu ca in cazul contractului?
Persoana respectiva nu este nici pfa nici pers juridica.

Alte discuții în legătură

Invoice exclusiv pe email cristitsirc cristitsirc Vreau sa vand un serviciu de publicitate online unei persoane din SUA. Pentru asta am pregatit un contract cadru de campanie online de publicitate ce va fi ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servici alexandrust alexandrust Salutare, Un grup de prieteni am dorit să închiriem o cabană la munte. Am discutat cu proprietarul, am stabilit verbal detalii ca avans, condiții, ... (vezi toată discuția)
Contract semnat online AlexK AlexK Buna ziua, Intrebarea mea e daca este valabil un contract trimis prin email, printat, semnat si pe urma scanat si trimis inapoi? (vezi toată discuția)