avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor

Fosta mea concubina a castigat in prima instanta incredintarea minorului pe care am atacat-o cu apel.Am dreptul sa merg la gradinita sa o scot pe fetita fara sa atrag raspunderea cuiva ptr. asta si ma refer aici la educatoare si la gradinita in general?
Cel mai recent răspuns: gambit , utilizator 12:45, 11 Ianuarie 2011
Am avocat care ma reprezinta iar in apel am si un martor bun care poate confirma ca sunt mai mult decat un tata si anume un tata pe care si-i l-ar dori multi copii.Ne-am plimbat cu autobuzele,tramvaiele,troleibuzele chiar si cu trenul.Am dus-o langa aeroport sa-i arat avioanele ce mai cand trecea un avion chiar si seara il auzea si-mi spunea ridicand degetul aratator in semn de liniste ,,au,au ionul”.Cred totusi in sansa mea la apel.Am o situatie buna locativa si financiara iar in privinta copiilor mai am 2 fetite mai mari dintr-o casnicie anterioara si nu am lipsit din viata lor mai mult de 3 zile odata care o iubesc la nebunie pe surioara lor si ma intreaba de fiecare data cand o aduc?
Va multumesc ptr. raspunsuri si va asigur ca nu voi hartui copilul dar in acelasi timp nu il voi lasa sa sufere dupa ce trei ani i-am fost alaturi.Voi face pe dracul in patru sa-l vad.Prima avocat care l-a reprezentat pe tatal ei intr-un proces lung de 13 ani i-a refuzat preluarea dosarului stiti pe ce motiv?Ptr.ca i-a explicat acum 13 ani ca este un proces pe care il v-a pierde iar acum i-a refuzat ptr. ca a vazut ca era de fapt decizia tatalui cu privire la acest proces de incredintare a minorului nicidecum a mamei.Este un tata violent si ei ii este frica de acesta mai ales ca ea s-a decis sa se mute la ei de anul trecut.Iubesc avocatii intelepti
"Daca mama va face acest lucru, rusine pentru o astfel de mama...nu-si merita copilul si ar trebui sa o lasati in pace..."

Noi apelam la lege tocmai pentru ca o simpla mustrare nu este suficienta pentru a opri un comportament injust. Nu este suficienta o mustrare. Ce ar fi ca cineva sa observe un hot jefuind casa casa cuiva, si politia sa spuna... "rusinica rusinica" si sa mearga mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor MIHAELLAA MIHAELLAA Fratele meu are un baiat de 2 ani cu o doamna care si-a dorit sa il pastreze in conditiile in care el i-a spus ca nu vor traii impreuna.Decizia doamnei a fost ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului cu un copil minor adinadan adinadan buna sera! am nevoie de cateva sfaturi...de mai bine de 7 luni eu si sotul meu traim in aceeasi casa dar nu mai suntem impreuna ca si cuplu(am incercat din ... (vezi toată discuția)
Mama singura andrushk andrushk buna ziua!sunt o mama singura.am o fetita de 3 ani si 4 luni.nu sunt casatorita.e recunoscuta de tatal ei.nu m a ajutat la cresterea copilului.ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)