Autovehicule achizitionate si amortizate integral pe care le-am scos din evidenta contabila in 2009 si 2010 cu nota contabila, astfel: 2813 - 2133 = valoarea lor de intrare, dar aceste autovehicule sunt in stare de functionare, se utilizeaza inca. Singurul motiv pentru care le-am scos din evidenta este ca s-au amortizat integral.
Va rog sa-mi spuneti daca am procedat bine si legal. Trebuiau scoase sau lasate in continuare in contabilitate?
Daca nu trebuiau scoase, care este procedura legala care ar remedia situatia? Pot sa le reintroduc in contabilitate cu o nota contabila la 31 dec.2010? sau......???
Va rog sa-mi raspundeti.
Cu multumiri.
multumim ptr lamurirea afisata.pana la urma suntem contabili care ne-am transformat mai mult in juristi!!!desi avem experienta in contabilitate suntem nevoiti a apela la ajutorul colegilor din bransa ,multumindu-le pe aceasta cale ptr raspunsurile prompte si rugandu-i sa acorde intelegere fata de cei ce ,,pricepem,,mai greu biblioteca legislativa de specialitate,care creste precum fat frumos din poveste#-o
Amortizare utilaje
Felicia77
Buna ziua,
Va rog sa-mi explicati cum se amortizeaza in contabilitate un utilaj nou cumparat pentru productie (router cnc). Ce fel cheltuiala se considera si ... (vezi toată discuția)