avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări jenicaprod
                      Utilizator

jenicaprod
                      Utilizator                    

jenicaprod	                   

Vecinul din fata locuintei mele are casa pusa chiar pe mejdina dintre noi. In urma cu cateva zile, a venit si mi-a spus ca vrea sa izoleze cu polistiren de 10 ... (vezi toată discuția)
	                    jenicaprod	                   

Vecinul din fata locuintei mele are casa pusa chiar pe mejdina dintre noi. In urma cu cateva zile, a venit si mi-a spus ca vrea sa izoleze cu polistiren de 10 ... (vezi toată discuția)

stefanp2803	                   

Buna ziua,
Am autorizatie de consolidare si extindere pentru o casa in Bucuresti. Casa are 2 pereti construiti pe limita de proprietate (lateral-stanga si ... (vezi toată discuția)
	                    stefanp2803	                   

Buna ziua,
Am autorizatie de consolidare si extindere pentru o casa in Bucuresti. Casa are 2 pereti construiti pe limita de proprietate (lateral-stanga si ... (vezi toată discuția)

georgenew	                   

buna ziua 
 am de izolat casa pe exterior cu polistiren ,un perete se afla la 0,50 m de gard,perimetru , pentru a putea fi realizata lucrarea e nevoie de o ... (vezi toată discuția)
	                    georgenew	                   

buna ziua 
 am de izolat casa pe exterior cu polistiren ,un perete se afla la 0,50 m de gard,perimetru , pentru a putea fi realizata lucrarea e nevoie de o ... (vezi toată discuția)