avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot sa vand oua!?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot sa vand oua!?

Buna ziua.Am acasa 100 de gaini si vand oua facand evaziune la greu, nu ca nu-mi place asa dar, vreau sa stiu, exista o posibilitate de a vinde oua legal?Ce se poate face?Ceva certificat de producator, sau cum?
Multutmesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 13:20, 11 Ianuarie 2011
Perfect legal ar fi PFA si certificat de producator, cu obtinerea autorizatiilor de la Primaria de domiciliu si DSV, DSP etc.
Si cu plata de contributii catre sanatate, somaj, pensie + impozit.
Plus contabilitatea aferenta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa/srlpentru vanzare legume, fructe teisoara teisoara Buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.Pt .un aprozar si o mica distributie cu legume fructe in cartier ce tip de firma ar trebui sa-mi ... (vezi toată discuția)
Vanzarea directa a produselor obtinute de mici producatori agricoli rooeg rooeg Sunt producator agricol si doresc sa vand produsele mele(oua ,lapte,branza,pui gaini ,curcani.) la clienti pe baza de abonament saptamanal.Exista forma legala ... (vezi toată discuția)
Autorizare masura 112 madara madara Buna ziua! In cazul in care depun un proiect pe masura 112 si ma oblig sa cresc la numarul de UDE prin cresterea numarului de animale(porci, gaini ouatoare) ... (vezi toată discuția)