avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... invinuit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

invinuit

sa traim bine aztazi am primit de la politie un raspuns la o plangere
si in raspuns sunt scrise lucruri neadevarate de catre doua comisari si sunt invinuit de ei cu niste lucruri neadevaratesi fara dovada.
vreau sa depun plangere asupra lor sa nu crede ca sunt nebun si accept tot ce scriu ei
ce sa fac?
ce sa scriu in plangerea respectiv?a
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
kollogabor, utilizator
Bun, vinovatia dvs. se va decide pe baza de probe si in urma judecatii.Nu organele de cercetare stabilesc vinovatia, ele doar aduna probe si trimit dosarul mai departe procurorului, urmand ca acesta sa decida daca va trimite in judecata sau nu.Daca exista probe impotriva dvs. aveti datoria sa veniti cu contraprobe.
Impotriva actelor si masurilor dispuse de domnii politisti puteti face plangere la procurorul care supravegheaza activitatea lor de cercetare penala.In termen de 20 de zile de la primirea acestei hartii.
multumesc foarte mult
Detaliati situatia pentru ca informatiile care va vor fi furnizate sa va foloseasca in mod real

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie Hristina Stavila Hristina Stavila Buna ziua. Am o intrebare legata de procesul verbal de constatare intocmit de politie in cazul unei tulburari de posesie. Trebuie sa mi se inmaneze o copie a ... (vezi toată discuția)
Speta.documente false utilizate în proces leonida leonida avem doua subiecte A si B, care au in spate o gramada de procese si sunt in divergente de ani de zile, A depune la politie o plangere penala unde il acuza pe B ... (vezi toată discuția)
Acuzatie falsa pentru furt lavi_creata lavi_creata m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)