gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ContSters36411 
	    	Utilizator

ContSters36411 
	    	Utilizator	    

mori20 
	    	Utilizator

mori20 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			~ final discuție ~
 hompyandreea	                   

:sorry:Am si eu rugaminte.Ar putea cineva sa,mi raspunda dak pot parasi tara cu minorul in varsta de 4 ani?Sunt divortata si pe hotararea de divort scrie k ... (vezi toată discuția)
	                    hompyandreea	                   

:sorry:Am si eu rugaminte.Ar putea cineva sa,mi raspunda dak pot parasi tara cu minorul in varsta de 4 ani?Sunt divortata si pe hotararea de divort scrie k ... (vezi toată discuția)

simoalin	                   

Buna ziua,
In cazul unui minor (15ani) daca vrea unul dintre parinti sa-l duca in strainatate are nevoie de procura de la celalalt parinte la fiecare iesire ... (vezi toată discuția)
	                    simoalin	                   

Buna ziua,
In cazul unui minor (15ani) daca vrea unul dintre parinti sa-l duca in strainatate are nevoie de procura de la celalalt parinte la fiecare iesire ... (vezi toată discuția)

mihaliscenco	                   

Buna! sunt mihaiela, am un fiu de 16 ani, sunt divortata de 13 ani si in urma divortului minorul mi-a fost incredintat mie spre crestere, iar tatal lui nu a ... (vezi toată discuția)
	                    mihaliscenco	                   

Buna! sunt mihaiela, am un fiu de 16 ani, sunt divortata de 13 ani si in urma divortului minorul mi-a fost incredintat mie spre crestere, iar tatal lui nu a ... (vezi toată discuția)