avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare liceean pe post de director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare liceean pe post de director

As dori sa angajez un baiat ..este inca in liceu..are diplome pe calificari si doresc sa-l angajez cu 1 ora ca director divizie informatica
In COR am citi si scrie ca nu este obligatoriu sa aiba studii superioare.
Pot sa-l angajez pe acest post ca liceean?si care ar fi salarul de incadrare?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:00, 14 Ianuarie 2011
:offtopic:
Sa nu fim rai...........
Stiu eu cativa directori care pot fi inlocuti cu mult succes de un licean......
maryus75 a scris:

licean la 19 ani?fara diploma de bac?dar in schimb cu functie de director?se pare ca reforma lui funeraru incepe sa-si faca efectele,cu cat esti mai slab si mai incompetent cu atat ajungi mai sus

Chiar nu isi avea rost raspunsul.
Baiatul este in clasa 13 pt ca face liceu cu specific de it si electrica.
Este foarte capabil incat face singur proiecte internationale.Are diplome de creatii si participari la concursunationale in it si tine chiar legatura cu decani de facultate de it.Nu are nici o legatura varsta cu capacitatea fiecaruia.Eu vroiam doar sa-i ofer o foaie in spate incat daca il va lua o firma de dincolo sa-l anagajeze sa se vada pe acte ca are o vechime.Exact pentru oameni care cer inca si foi in spate fara a se baza pe capacitatea fiecaruia in momentul de fata.
Vorba altui membru sunt diretori care pot fi inlocuiti de liceeni.

Eu ceream doar parerea legala de la cei care sunt in tema...nu doream comentarii legate de decizia mea.

Mersi adelaida pt raspuns
Stai linistita daca este bun nu trebuie sa faca dovada ca a muncit.
Asa cum am spus, doar in Romania se fac dovezi cu acte fara relevanta, si nici aici nu va mai conta daca ai 19 ani de viata si 20 in campul muncii.
Se pare insa ca am cam imbatranit ca nu am auzit de 13 clase de liceu nici chiar la informatica...........
Este vorba despre cei care urmeaza cursurile la seral ... :)

Pe o functie de director cred ca este necesar sa aiba minim studii medii .
freeelis a scris:

Este vorba despre cei care urmeaza cursurile la seral ... :)

Multumesc pentru iluminare#-o
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
adelaida_07, utilizator

Alte discuții în legătură

Daca poate cineva sa ma lamureasca lavi_marcos lavi_marcos sunt angajata de 1 an si 3 luni la o firma particulara care comercializeaza profile pvc. nu am studii superioare si nici macar medii, am terminat sc. ... (vezi toată discuția)
Incadrare co CR_MA CR_MA buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)
Pierd locul de munca cu studii medii - nu am diploma de bac biadeia biadeia am absolvit 10 clase liceu economic si apoi sc profesionala comerciala 1 an cu calificare vanzator. am 25 ani de experienta in comert.am inceput ca ... (vezi toată discuția)