avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AGA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AGA

in cadrul unei societati cu raspundere limitata in care asociatul unic este si administrator cum se convoaca adunarea generala si cum se desemneaza un presedinte si un secretar, iar daca sedinta adunarii generale vizeaza concedierea unui director acestuia trebuie sa i se aduca la cunostinta acea decizie? multumesc
Cel mai recent răspuns: ilo_2003 , utilizator 16:06, 11 Ianuarie 2011
nu m-au convocat la nimic, pe 26 01.2011 avem infatisare la tribunal si ei trebuie sa faca dovada desfiintari postului meu, inclisiv sa aduca aceea hotarare AGA prin care se specifica desfiintarea postului. Intrebam de presedinte si secretar pt ca din cate am citit la o sedinta AGA exista si aceste doua persoane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta fizica aga - reprezentant asociat unic anamd25 anamd25 Am urmatoarea situatie: SRL cu asociat unic persoana juridica straina SA doreste repartizarea dividendelor din anii anteriori. Se intocmeste decizia ... (vezi toată discuția)
Statutul unui administrator luis29 luis29 As avea si eu cateva intrebari in legatura cu statutul unui administrator 1. Un administrator, numit prin hotarare AGA, poate fi angajat la o firma cu ... (vezi toată discuția)
Art.65 - notificare catre angajat doriacristina doriacristina Buna ziua am o nelamurire cu privire la continutul adresei catre angajat prin care i se aduce acestuia la cunostinta hotararea asociatului unic de a ... (vezi toată discuția)