avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu am primit decizia de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu am primit decizia de concediere

Buna ziua,
Am lucrat la stat si am fost concediat ca urmare a restructurarii din iunie. Am primit 30 de zile preaviz (am avut functie de conducere) şi pe data dev 29 septembrie 2010 mi s-a incheiat carea de munca. Nici pana azi nu am primit decizia de concediere. Din cate am studiat CIM se incheie odata cu comunicarea deciziei de concediere. In aceste conditii eu, practic, am fost concediat ilegal. Ce pot sa fac. Nu pot actiona in instanta ca nu am decizia pem care sa o contest? Cum trebuie sa procedez? A mai patit cineva asa ceva? Ce sanse am sa fiu platit pana la primirea deciziei (daca o voi primi vreodata).
Toate cele bune
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 10:37, 13 Ianuarie 2011
Actionati in instanta si solicitati reintegrarea pe post.
Cum sa actionez in instanta daca nu am o decizie pe care sa o contest? Pot contesta doar faptul ca nu am primit decizia?
Cereti reintegrarea pe post datorita faptului ca nu ati fost concediat conform legii printr-o decizie comunicata in 5 zile de la emitere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare sentinta jud. conelia anghel conelia anghel In urma unui litigiu de munca ( falsa reintegrare ) instanta a hotarat admiterea cererii mele prin care solicit reintegrarea pe post, cheltuieli de jud. si ... (vezi toată discuția)
Instiintare, preaviz, concediere, somaj DONA OTILIA DONA OTILIA Buna ziua, as avea si eu o mare problema. Am discutat cu cei de la firma in cadrul careia am lucrat pana sa intru in concediul de crestere copil si am ... (vezi toată discuția)
Decizie incompleta? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Aceasta este decizia de desfacere a contractului de munca pe care am primit-o ieri.Ce sanse credeti ca as avea intr-un eventual proces?Trebuie sa mai primesc ... (vezi toată discuția)