avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deconectare termoficare 2011
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deconectare termoficare 2011

Buna ziua!Vreau sa va adresez si eu o intrebare:daca cei de la termoficare au dreptul sa respinga cererea de debransare,in conditiile unei hotarari ale consiliului local(HCL),conf careia daca faci parte din zona unitara nu te poti debransa.!!!Din ce am citit eu in L 325/2006,art.30...am nevoie de acordul vecinilor de apartament,orizontal si vertical...,acordul scris al asociatiei de proprietari si trebuie sa anunt in scris termoficarea cu cel putin 30 de zile inainte!!!Deci,ce e de facut,cand astea ne incalca dreptul de proprietate???

X-(
#-oX-(X-(
Cel mai recent răspuns: egypteanca , utilizator 13:44, 19 Ianuarie 2011
Important de mentionat este faptul ca acordul asociatiei este facut de mana...stampilat si semnat de presedinte si administrator,iar acela de la termoficare este tipizat si implica m multe probleme,genul...daca m exista debransati in bloc,...daca nu exista,dupa cum zic ei n-as avea dreptul...conform unei HG...si implicit a HCl-cu zonele unitare!!!Eu nu pot invoca motivul ...ca nu am nici un contract individual semnat cu termoficarea?!Deci ce e de facut sa reusesc?!!!Va rog dati-mi un sfat!Multumesc anticipat!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare de la sistemul de termoficare melaniag melaniag Buna ziua! de ceva timp ma chinui sa ma debransez de la sistemmul de termoficare insa nu am primit raspuns favorabil deorece locuiesc intr-un bloc unde nu au ... (vezi toată discuția)
Debransarea de la termoficare cornelpaun cornelpaun as dori sa aflu ce trebuie sa fac in cazul in care eu m-am debransat de la termoficaresi vecinu de jos nu este de acord (vezi toată discuția)
Debransare sistem de termoficare fara acordul vecinilor alina_25 alina_25 Este nevoie de acordul vecinilor de etaj respectiv de bloc daca o persoana doreste sa se debranseze de la sistemul centralizat de incalzire,sau doar de acordul ... (vezi toată discuția)