avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz de plata a concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz de plata a concediului medical

buna ziua.am fost in concediu de crestere a copilul pina pe 8 decembrie 2010 si fiind insarcinata in luna a 6 am dus cm pentru ca am probleme cu sarcina.de la firma miau spus ca nu imi poate plati cm pe motiv ca nu am lucrat nici o zi si ca daca e posibila plata medicalului trebuie sa astept pina deconteaza casa de asigurari.ce trebuie sa fac?

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate simi7705 simi7705 Buna ziua. Ma numesc Simona, sunt angajata la o firma privata de 6 luni si sunt insarcinata in 7 luni. Eu nu pot beneficia de indemnizatia de crestere a ... (vezi toată discuția)
Somera si insarcinata betty_dumy betty_dumy am si eu o nelamurire,sunt somera din data de 5-01-2009, am ramas insarcinata si am DPN (data probabila de astere) pe 9-12 2009. am intrebat la somaj ce acte ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)