avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... deduceri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

deduceri

Cine beneficiaza de deducerile pentru persoanele aflate in intretinere si care este procedura de intrare in posesia lor ?
Cel mai recent răspuns: siempreska , utilizator 21:36, 19 Ianuarie 2011
Multumesc mult pentru raspunsuri,tuturor.
Imi sunt de ajutor!
Tot despre deduceri, o intrebare:
Pentru copii aflati in plasament (mama e asistent maternal si nu benef de deducere pt acel copil),
sotul are dreptul la acordarea deducerii suplimentare pt acel copil?
Ce reglementare e incidenta in aceasta situatie.
Multumesc anticipat.
Da, persoana care a primit in plasament sau careia i s-a incredintat copilul poate beneficia de deducere personala suplimentara, copilul fiind in intretinerea acesteia.

Pana acum am beneficiat de deducere pt ca am avut-o declarata in intretinere pe fiica mea. Dar ea a absolvit facultatea si se angajeaza. Trebuie sa fac cerere catre angajator sa o scot pe fata de la deducere? Cum ar trebui sa arate cererea? Va rog schitati-mi un model. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare deducere. drinovan drinovan Sunt angajat cu norma intreaga la o firma , am auzit de la o cunostinta ca se poate lua in tinere o rudade gradul I. De exemplu mama mea nu mai are nici un ... (vezi toată discuția)
Deduceri persoane aflate in intretinere damian oana damian oana Buna ziua Va rog sa imi spuneti care sunt conditiile pentru a primi deduceri suplimentare pentru mama aflata in intretinere. Care este pensia maxima pe care ... (vezi toată discuția)
Deducere suplimentarã lulusca lulusca Un salariat doreste să ia în întreţinere pentru deducerea suplimentară fiica vitregă. Menţionez că aceasta nu ia nici o pensie de la tatăl ei ... (vezi toată discuția)