avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita -licitatie publica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita -licitatie publica

Buna ziua,
Am semnat un antrecontract de vanzare-cumparare (inregistrat in cartea funciara) cu o firma care azi e in procedura de executare silita. Banca cu care avea credit a vandut creanta unei societate de recuperare care scoate imobilul la licitatie. Toate aceste informatii le-am aflat in urma instiintarii legata de otganizarea licitatiei publice.
Precizez ca nu am semnat un contract de vanzare cumparare. In aceste conditii care mai sunt sansele sa recuperez banii sau apartamentul? Care e procedura de urmat pentru o persoana terta care are drept asupra imobilului scos la lictatie in urma executarii silite? Se poate face contestatie asupra executarii sau licitatiei?
Va multumesc mult pentru raspuns!
Mergeti la executorul judecatoresc si depueti o cerere pentru recuperarea debitului (contravaloarea avansului), formulati contestatie la executare ,consultati un avocat pentru studierea antecontratului dvs. eventual daca trebuie investit cu formula executorie sau nu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz declarare adjudecatar Ofof Ofof Buna ziua Vin cu o alta situatie care mi sa intamplat astazi:) Lictatie publica de vanzare a unui imobil. Pretul de incepere al licitatiei la acest ... (vezi toată discuția)
Recuperare apartament mario2014 mario2014 Buna ziua! Va supun atentiei urmatoarea situatie In calitate de garant ipotecar pt. un credit la o banca, am fost executat silit in 2012. Am facut ... (vezi toată discuția)
Evacuare silita neaprobata Midala Midala Buna ziua, Am si eu o problema. Acum ceva vreme am castigat o licitatie a unui apartament scos de un creditor care nu a primit banii de la proprietar. In ... (vezi toată discuția)