avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

concediu crestere copil

am fost in somaj pe o perioada de 5 luni dupa care m-am angajat cu contract pe perioada determinata. Sotia este insarcinata in 4 luni si vreau sa stiu daca imi pot lua eu concediu de crestere copil,ea neavand un loc de munca. Mentionez ca intre somaj si actualul loc de munca nu am intrerupere. Iar la data cand va naste sotia eu voi avea doar 4 luni lucrate. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:43, 14 Ianuarie 2011
Ce perioada ati lucrat inainte de intrarea in somaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului maoricyo maoricyo Intrebare : Sotia se afla in concediu de crestere a copilului, concediu care expira in NOV.2012 si este beneficiara a indemnizatiei pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata-sarcina-somaj-concediu maternitate nataliaz nataliaz Buna ziua, va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Ma aflu la finalul primei saptamani la noul meu loc de munca pe perioada determinata de 3 luni. In ... (vezi toată discuția)