Buna! In urma cu un an am divortat de comun acord,simplu si scurt... a aparut si partajul care e inchis ptr neprezentarea ambelor parti.. dupa un timp am fost chemat la politie deoarece eram cercetat penal.Un dosar..cu o anonima in capul listei..in care in urma cu 3-4 ani mi-as fi batut ex sotia.care de fapt ea a fost cadere de la inaltim .Nu exista certif medico-legal ci numai o expertiza medico-legala de la sfarsitul anului 2010..ex sotiei fiindu-i extirpata splina...atunci, avaind 24 zile de spitalizare.Am fost si la procuror...am dat declaratii cu ce s-a intamplat...si el mi-a spus ca trimite dosarul in instanta.Inca nu mi-a venit citatie..imi trebuie, pp din nou avocat..ce se poate intampla.Exista declaratii si ale copiilor care actual stau cu fosta sotie...dar inca nu am vazut ce scrie in ele.La ce ma pot astepta..?Ms
Va sfatuiesc sa contactati de urgenta un avocat care sa verifice dosarul.
Din relatarea dumneavoastra pare sa rezulte ca sunteti, sau veti fi, trimis in judecata pentru vatamare corporala grava, ceea ce nu e tocmai de joaca.
Trebuie vazut ce alte probe sunt, deoarece procurorul nu va poate trimite in fata instantei doar in temeiul unui certificat medico-legal intocmit la 4 ani dupa eveniment.
O mare problema.
dazanna
unchiul meu este body-guard la o discoteca.intr-o seara el si colegul lui au avut o altercatie cu 2 scandalagii,din care unchiul meu s-a ales cu ceva ... (vezi toată discuția)