B.E.C. ARION 
	    	Consultant fiscal

B.E.C. ARION 
	    	Consultant fiscal	    

B.E.C. ARION, Consultant fiscal
 B.E.C. ARION, Consultant fiscal 	
			 adelaida_07 
	    	Utilizator

adelaida_07 
	    	Utilizator	    

domnulpetre 
	    	Utilizator

domnulpetre 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 sperantza	                   

Buna  ziua!As dori si eu  cateva  lamuriri cu privire  la un coflict cu o firma imobiliara.In luna  august  a  acestui  an am incheiat  un precontract  de ... (vezi toată discuția)
	                    sperantza	                   

Buna  ziua!As dori si eu  cateva  lamuriri cu privire  la un coflict cu o firma imobiliara.In luna  august  a  acestui  an am incheiat  un precontract  de ... (vezi toată discuția)

Beniamini	                   

Daca o institutie sau o companie achizitioneaza un alcooltest pentru verificarea angajatilor, acesta este bine sa fie achizitionat cu imprimanta sau fara? In ... (vezi toată discuția)
	                    Beniamini	                   

Daca o institutie sau o companie achizitioneaza un alcooltest pentru verificarea angajatilor, acesta este bine sa fie achizitionat cu imprimanta sau fara? In ... (vezi toată discuția)

alissa_francesca	                   

Buna ziua,
Stie cineva daca exista o noua reglementare in sensul in care la angajare inainte sa se semneze contractul de munca trebuie semnata de amble parti ... (vezi toată discuția)
	                    alissa_francesca	                   

Buna ziua,
Stie cineva daca exista o noua reglementare in sensul in care la angajare inainte sa se semneze contractul de munca trebuie semnata de amble parti ... (vezi toată discuția)