am locuit cu chirie intr-o garsoniera ce apartinea serviciului public al unei primarii in urma cu 2 ani am predat-o si a fost inchiriata de o alta persoana. Am anuntat verbal si la [FURNIZOR] cu care aveam contract pe 2 ani pentru curent electric (care deja imi expirase) le-am zis ca am predat garsoniera si ce demersurI trebuie facute pentru ca factura sa vina pe numele persoanei ce a preluat garsoniera. Mi-au raspuns ca eu nu trebuie sa fac nimic iar persoanei respective i-au zis sa se duca cu contractul de inchiriere.Acea persoana nu s-a mai dus si mi-a venit de la [FURNIZOR] ca trebuie sa platesc o suma de bani adica (facturi neplatite,debransarea,rebransarea) in prezent acea persoana nu mai locuieste acolo a abandonat-o. As vrea sa stiu daca este legal sa se faca rebransarea in lipsa mea (titlarului contractului deja expirat),am inteles ca s-a schimbat si contuarul...este legal sa semneze altcineva in locul meu pentru aceasta tinand cont de faptul ca acea persoana avea un prieten angajat la [FURNIZOR] din zona respectiva si se vizitau foarte des si care ar fi putut sa o ajute sa se rebranseze?Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. va multumesc mult.