avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... magazine online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

magazine online

in urma cu 6 luni am cumparat online de pe la redoute.ro un articol de imbracaminte,si pt ca era o mare diferenta intre ce am vazut eu in poza si ce am primit acasa,dar si pt ca nu mi se potrivea ca si marime l-am trimis retur respectand legea(adica nu i-am rupt eticheta,nu l-am purtat si l-am trimis in cele 10 zile in care puteam sa fac asta).problema e ca ei nu mi-au trimis banii inapoi,desi mi-au confirmat returul,nu imi raspund la mail-uri ci doar la telefon,unde ma tot amana de pe o saptamana pe alta de s-au facut deja 6 luni.ce pot sa fac ca sa imi recuperez banii?ma gandesc chiar sa ii dau in judecata.
Cel mai recent răspuns: mishi , utilizator 18:26, 21 Ianuarie 2011
daca sunta sa de neseriosi , puteti sa-i actionati in judecata..
Sau ca sa nu mai cheltuiti banii cu avocatii ii puteti reclama la ANPC.
Totodata va spun ca indiferent de faptul ca puteati purta prodsul iar daca nu va place sa returnati produsul in 10 zile.
Operatorul economic avea obligatia sa va restituie suma platita exceptand costul transportului.
asa am si facut,si asta au recunoscut si ei,dar din pacate banii tot nu mi i-am recuperat,desi vorbesc cu ei de 2 ori pe saptamana,ultima data spunandu-mi ca pe 14 ian or sa ajunga.azi sumtem in 19 si.......nimic.
Dupa ce formulati reclamatia la OPC o sa primiti si banii iar ei o sa primeasca o amenda pe masura.
multumesc mult!si reclamatia asta cum si unde o fac? nu am mai facut niciodata asta pt ca nu am vrut sa fac rau nimanui,dar se pare ca ei ma forteaza sa o fac.trebuie sa merg la un birou opc de la mine din oras sau se poate face si in alt fel(prin e-mail sau telefon)?

Alte discuții în legătură

Garantie inlocuire telefon danypopica danypopica Buna ziua. Am cumparat un telefon de pe un site, iar dupa 10 luni s-a defectat, l-am dus la magazin pentru a fi trimis in garantie, produsul a fost solutionat ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez? defectiune nerezolvata de 2 luni raluca2991 raluca2991 buna ziua.am cumparat o masina de spalat in noiembrie 2013,iar dupa nici o saptamana s-a stricat.cei de la garantie au venit si au facut constatarea dupa 2 ... (vezi toată discuția)
**nerecuperarea coletului in urma unei sesizari** 01NKI 01NKI Buna ziua, Am trimis un colet printr-o firma de curierat.(in data de 02.02.2016) Tin sa mentionez ca era un laptop. Pe data de 09.02.2016 in urma unui apel ... (vezi toată discuția)