Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

Pe data de 09.02.2016 in urma unui apel telefonic catre firma respectiva,pentru a afla care este statusul expeditie am aflat ca destinatarul este un tip ce obisnuieste sa minta oamenii spunandu-le ca isi vor primii banii prin intermediul unui transfer bancar dupa ce coletul va ajunge la el.
Am facut cererea pe data de 09.02.2016 simi s-a spus ca se va face tot posibilul pentru recuperarea coletului.In aceeasi zi am vorbit cu un reprezentant al firmei de curierat si mi s-a spus ca coletul a fost preluat din tranzit si ca este in drum spre Romania [in 3 zile cam asa] astea au fost vorbele omului respectiv.Apelurile se inregistreaza in mod normal.
 01NKI 
	    	Utilizator

01NKI 
	    	Utilizator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 cristi8	                   

Va scriu aici pentru ca ieri am luat o teapa pe [SITE]. Am licitat pentru un laptop. Am vorbit cu vanzatorul la telefon si prin mail-uri, mi-a oferit mai multe ... (vezi toată discuția)
	                    cristi8	                   

Va scriu aici pentru ca ieri am luat o teapa pe [SITE]. Am licitat pentru un laptop. Am vorbit cu vanzatorul la telefon si prin mail-uri, mi-a oferit mai multe ... (vezi toată discuția)

lordsvg	                   

Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)
	                    lordsvg	                   

Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)

alora005	                   

Am trimis un colet cu ramburs in data de 05.01.2016 in Cluj, printr-o firma de curierat. Am primit confirmarea de la destinatar ca a primit coletul in data de ... (vezi toată discuția)
	                    alora005	                   

Am trimis un colet cu ramburs in data de 05.01.2016 in Cluj, printr-o firma de curierat. Am primit confirmarea de la destinatar ca a primit coletul in data de ... (vezi toată discuția)