avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general indemnizatia pntru cele 126 de zile de concediu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

indemnizatia pntru cele 126 de zile de concediu prenatal

Buna seara !!!M-ar interesa sa stiu si eu cum se calc indemnizatia pentru cele 126 de zile de concediu prenatal si lauzie !!!!
Cel mai recent răspuns: NICOLETAMORENA , utilizator 14:17, 16 Ianuarie 2011
Veniturile au fost plafonate deoarece depaseati plafonul de 12 sal minime brute pe tara

OUG nr.158/2005 prevede la art.6:
(8) Baza lunara de calcul a contributiei pentru concedii si indemnizatii pentru persoanele prevazute la art. 1 alin. (1) nu poate fi mai mare decat produsul dintre numarul asiguratilor din luna pentru care se calculeaza contributia si valoarea corespunzatoare a 12 salarii minime brute pe tara.
(9) Baza de calcul a contributiei pentru concedii si indemnizatii pentru persoanele prevazute la art. 1 alin. (2) nu poate depasi plafonul a 12 salarii minime brute pe tara.
DECI NU MAI INTELEG NIMIK.ESTE CORECT SALARIUL PE CARE MI L-A CALCULAT BANCA DE 1168 LEI??SE APLICA SI PENTRU INDEMNIZATIA PENTRU CONCEDIUL PRENATAL??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

calcul concediu prenatal dana_ dana_ Ma puteti ajuta cu un calcul corect al concediului prenatal, va rog mult? Media veniturilor brute pe ultimile 6 luni intregi precedente lunii intrarii in ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal. spețe, lămuriri Mirela Stănciulescu Mirela Stănciulescu Bună ziua aș vrea să mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri am fost în risc maternal din noiembrie până în 15 ianuarie pe luna noiembrie am ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal neagerula@yahoo.com neagerula@yahoo.com As dori sa ma lamuriti va rog in legatura cu urmatoarea situatie legata de calculul concediul prenatal (cele 126 zile calendaristice) Salarii ... (vezi toată discuția)