avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contuar de gaze spart
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contuar de gaze spart

Din cauza ghetii de pe acoperis cazute s-a spart integratorul contuarului de gaz si cei de la distrigaz retele tirgoviste ma pun sa il platesc 200 lei daca nu imi opresc gazele. Ese corect ? Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 10:30, 17 Ianuarie 2011
Nu este culpa furnizorului de gaze,dar nici a dvs,totusi aflandu-se in interiorul gospodariei dvs.ar trebui sa faceti reparatiile necesare.
Ei pot invoca ca dvs nu ati dat gheata si zapada de pe acoperis.
Din cate stiu eu contorul de gaze se pune la limita de proprietate.
Eu il am situat la exteriorul gardului astfel incat orice persoana ar putea sa umble la el cu rea intentie.
Asta nu inseamna ca este vina mea si nu pot fi pus sa platesc pentru aceasta paguba.
Eu va sfatuiesc sa formulati o reclamatie la ANPC deoarece nu au cum sa va opreasca gazele daca nu platiti cei 200 RON.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avarii auto cauzate de cadere de zapada acoperis balcon viomari viomari Buna sera, Am si eu o speta si va rog daca se poate sa-mi spune-ti ce este de facut. Azi m-am trezit ca zapada de pe acoperisul balconului unui vecin de la ... (vezi toată discuția)
Montare instalatie noua de gaze cu contorizare individuala magnolia1969 magnolia1969 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Stau intr-un bloc de 10 etaje unde asociatia de proprietari a pus contoare pasante in 2007 fara a ... (vezi toată discuția)
Turturi imensi, zapada si gheata necuratata Costin Savescu Costin Savescu Buna dimineata, Stiu ca exista niste dispozitii ale primariilor prin care asociatiile sunt amendate daca nu dau turturii jos de pe acoperis si nu curata ... (vezi toată discuția)