avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... MARE RUGAMINTE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

MARE RUGAMINTE

Va rog mult de tot sa ma ajutati. Maine trebuie sa ma prezin la tribunal ca ,chemat in garantie,. Va rog frumos sa-mi spuneti dacaca nu am un reprezentant legal ma pot apara singura ,ma vor lasa sa vorbesc sau ma vor intrerupe?Cum trebuie sa ma adresez instantei. Nu am trecut niciodata prin asa ceva si nu stiu .Va rog sa ma ajutati.
Va puteti prezenta si fara reprezentanta legal.
Va sfatuiesc sa faceti o nota scrisa pe care sa o depuneti in instanta.
Ce e scris...va fi insusit de instanta...vorbele zboara....
Trebuie sa va adresati cu Doamna/Domnule Presedinte(a). Dacanu va descurcati, cereti completului sa va dea un termen pentru angajare aparator-avocat, daca nu aveti dreptul la unul din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca margaSe margaSe buna ziua! am indeplinit peroada pt reabilitarea judecatoreasca si dupa 6 -7 termene , judecatorul nu a inteles din declaratiile de la fisc platite la care am ... (vezi toată discuția)
Intampinare dosar pensie intretinere amarasteanu amarasteanu Am primit la serviciu \\\\"comunicare Adresa\\\\", prin care mi se comunica obligatia de a depune intampinare. Eu nu am bani sa merg la un avocat, asa ca va ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu ? GORNIC.IOAN GORNIC.IOAN Sunt intr-un proces de succesiune a bunurilor mobile ramase in urma decesului parintilor. Avind probleme de sanatate (locomotorii) nu ma pot prezenta in ... (vezi toată discuția)