Buna seara!! Am si eu o mare rugaminte daca ma puteti ajuta cu un sfat.Mi s-a furat laptopul si nu stiu cum sa procedez ca sa am castig de cauza. Eram in masina (sofer), in dreapta un "amic" si pe bancheta din spate aveam laptopul si langa el un alt "amic". L-am dus acasa pe cel de pe bancheta din spate si dupa ceva vreme am realizat ca laptopul disparuse.Am mers impreuna cu amicul din drapta la apartamentul in care locuieste cel pe care tocmai il lasasem acasa (sta la un unchi intrucat nu este din oras). Mi-a deschis "amicul meu" si era pus pe caterinca. Persoana din drapta refuza sa fie martor nedorind sa fie implicata. Si eu ce fac acum? Ce sanse am sa-mi recuperez bunul si cum sa procedez corect?
Va multumusc mult.
"Amicul" din dreapta trebuie sa inteleaga ca este de lege obligat sa depuna marturie.
Dumneavoastra formulati plangere penala pentru infractiunea de furt, la Parchet, aratand faptele exact asa cum s-au intamplat.
Faptuitorul si "amicul" vor fi ascultati de catre politie. Daca este citat si nu se prezinta, "amicul" va fi citat din nou cu mandat de aducere si risca si o amenda daca refuza sa se prezinte.
am primit mesajul dvs. ma bucur ca a-ti recuperat laptopul,insa in vederea recuperarii modemului,spunetii celui care a copmis fapta ca ve-ti depune o plangere penala la politie impotriva sa.Eu cred ca l-a vandut sau l-a dat complicelui.
Furt frigider
eucaniciodata
Buna ziua. La sfarsitul anului universitar, in jurul datei de 15 iunie 2011 am dus frigiderul pe care il aveam in camera de camin la magazie. Domnul caruia ... (vezi toată discuția)