avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decont cazare hotel cu mai mult de 3 stele
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decont cazare hotel cu mai mult de 3 stele

Buna dimineata

Vreau sa stiu daca exista o lege in romania care interzice decontarea completa la un hotel de 4 stele in strainatate.Mi s-a spus de la firma ca nu mi se mai deconteaza (numai 50%) din valoarea facturii la un hotel de 4 stele in strainatate.
Va multumesc
Daca dv alegeti sa stati in conditii superiare celor pe care firma isi permite sa vi le deconteze, suportati diferenta de pret.
nu exista lege, poate exista vre-o reglementare sau ordin al MF in ceea ce priveste institutiile publice, dar de regula este la latitudinea institutiei pentru care lucrati, sa deconteze sau nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli de cazare mirabela_viorela mirabela_viorela Buna seara, Am si nevoie de o lamurire in ceea ce priveste decontarea cheltuielilor de cazare pentru Presedintele CA la un SA. Avem Ordinul nr. 1860/2006 ... (vezi toată discuția)
Impozitare depasire diurna, benzina si cazare mircea_arj mircea_arj Buna ziua, as avea si eu o intrebare - cum se impoziteaza ceea ce depaseste diurna de 32.5 lei/zi(se include in baza lunara de calcul a contr ibutiilor ... (vezi toată discuția)
Decont cazare la hotel de 4* alexandru andra alexandru andra Daca merg la un curs de pregatire profesional organizat de catre o societate si respectivul curs este cu cazare la un hotel de 4*, institutia imi poate deconta ... (vezi toată discuția)