avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis

Inculpatul AB a fost condamnat in anul 2009 pentru infractiunea de a conduce un autovehicul fara a avea permis de conducere, si i s-a aplicat o pedeapsa de 1 an cu suspendare cu 3 ani de incercare. In 2010 safarseste aceeasi fapta, pedeapsa anterioara ii este revocata si este condamnat la 1 an si 2 luni cu executare. Exista vreo posibilitate ca in calea de atac sa ii fie schimbata incadrarea intr-una din pedepsele care nu implica executarea?
Cel mai recent răspuns: ContSters185920 , utilizator 12:41, 17 Ianuarie 2011
ce infractiuni aveti in vedere cand solicitati schimbarea incadrarii juridice?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

interpretare sent. de cond.pentru conducere sub influenta alcoolului- obtinerea permisului de conducere dupa anulare/termen ralucaciobanu ralucaciobanu Am fost prins baut cu masina cu o alcolemie peste limita va rog sa imi spuneti ce inseamna sentinta care a data in judecata k eu nu prea inteleg mare lucru ... (vezi toată discuția)
Condamnat definitiv - lamurire decizie judecatoreasca lorelei86 lorelei86 \\"Solutie: În baza art. 87 alin. 5 din OUG 195/2002 cu aplicarea art. 74 litera a C.p. şi art. 76 alin. 1 litera d şi art. 3201 Cod. procedură penală ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare, redobandire permis lepadatunelu lepadatunelu buna . va rog sa ma ajutati privind redobandirea permisului de conducere, azi am primit condamnarea de un an cu suspendare privind conducerea unui autovehicul ... (vezi toată discuția)