avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cat dureaza si cat costa inchiderea(lichidarea) unui ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cat dureaza si cat costa inchiderea(lichidarea) unui s.r.l. cu as. unic???

Sunt admin. si as. unic al unui srl si intentionez sa ma orientez catre o cariera juridica. Pt. a nu fi incompatibil as vrea sa inchid societatea si sa o radiez de la ORC (oricum nu prea merge treaba cu ea).
Intrebare:
-care este cea mai ieftina si mai rapida cale de a scapa de starea de incompatibilitate: lichidarea,cesiunea de parti sociale...?
Cel mai recent răspuns: Claudia Simion , Avocat 00:23, 26 Mai 2010
Vinde-o sau cedeaz-0... sa isi dea altu cu tesla in cap :hammer: :D#-o
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2008
tamasmrs, utilizator
Ca avocat poti sa fii asociat, numai pentru calitatea de administrator e incompatibilitate. Daca vrei sa lichidezi societatea o poti face, pe o procedura mai simpla (adica dizolvare si lichidare simultana). Tot te tine 2 etape, tot te costa vreo 800 de lei si trebuie facute destul de multe hartii.
Multumesc frumos!
(mi-am legat o piatra de gat cu s.r.l.-ul asta...#-o)
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2008
ContSters43587, utilizator
In cazul in care cedez un S.R.L. cu datorii, pot aceste datorii sa imi mai creeze probleme la inscrierea pt. examenul de admitere in Barou? Multumesc mult!
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare/lichidare srl cu asociat unic ana_lov3s_u ana_lov3s_u sunt administrator la o SRL cu asociat unic.....firma are o datorie la administrator de aprox 2500 lei(sunt din imprumuturi facute in contabilitate)....pe ... (vezi toată discuția)
Calitatea de administrator trebuie anuntata obligatoriu la orc/ cata emil cata emil Buna tuturora, in 2003 am cesionat prin act notarial firma si toate partile sociale unui prieten care a dobandit si calitatea de Administrator . In 2004 ... (vezi toată discuția)
Radiere societati comerciale cblanaionita cblanaionita am un srl in brasov care in noile conditii fiscale nu mai poate functiona. am fost la onrc brsdov unde la informatii m-au repezit sustinand ca nu am ce cauta ... (vezi toată discuția)