avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Concursul "Gaseste cuvantul ascuns"
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Concursul "Gaseste cuvantul ascuns"

Am o nelamurire. Indiciile care au aparut in acesta etapa a concursului fac referire cand la un cuvant la singular cand la un cuvant la plural. V-as ruga sa specificati numarul substantivului care face obiectul concursului.
Va multumesc.

PS: Scuze, prima data am pus problema din greseala la "probleme tehnice in site".
Cel mai recent răspuns: Selene73 , utilizator 15:20, 8 Aprilie 2008
Si eu am observat acelasi lucru. Puteti sa ne lamuriti si pe noi?
Am facut precizarea respectiva in pagina de concurs.

Vom lua in considerare cuvantul corect, indiferent ca este scris cu diacritice sau nu (daca este cazul) si indiferent de forma in care este scris (plural sau singular).

Va multumim pentru interes.
Multumesc pentru raspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pluralul cuvântului "nectar" Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu In volumul DEX este specificat \"nectar\" ca substantiv neutru dar nu sunt specificate formele de la plural.Care ar fi acestea?Pe site sunt afişate şi ... (vezi toată discuția)
Lectia de gramatica bianca.bonnie bianca.bonnie Bună ziua dragi colegi. Am observat că, în foarte multe cazuri, oamenii întâmpină greutăți în determinarea formei corecte a pluralului unor ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)