avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Conform codului muncii, concediu de odihna, poate fi acordat si fractionat la solicitarea salariatului, una din fractiuni neputand fi mai mica de 15 zile. Este obligatoriu ca prima fractiune sa fie de cinsprezece zile?Sau in orice perioada a anului , celelalte zile acordandu-se, pe tot parcursul anului, inainte sau dupa acea fractiune de 15 zile.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:38, 18 Ianuarie 2011
nu este obligatoriu ca prima fractiune sa fie de 15 zile poate fi si a doua sau a treia.In noul cod al munci nici nu se mai face o asemenea distinctie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna stelarman stelarman o intrebare simpla: este angajatorul obligat sa acorde o transa de minim 15 zile sau se poate si altfel? (vezi toată discuția)
Fractionare concediu de odihna v_florina v_florina Buna ziua, Am un salariat care refuza sa planifice cel putin 15 zile lucratoare de concediu de odihna. I-am aratat si codul muncii si contractul colectiv de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna crisstia crisstia Buna ziua, As dori si eu o lamurire in ceea ce priveste acordarea concediului de odihna.Firma la care lucrez ne acorda doar 10 zile lucratoare de concediu ... (vezi toată discuția)