Buna ziua,
Va rog frumos sa imi dati un sfat.Fratele meu a cumparat o masina de la un baiat, masina nu avea actele corespunzatoare(fratele meu sustine ca nu stia ca nu sunt in regula cand a cumparat masina).El a vandut masina unei doamne, aceasta a plecat cu masina in Italia si politia i-a confiscat-o.Aum este anchetat primul care a vandut masina si fratele meu . Sunt chemati la testul poligraf, celalalt are avoacat fratele meu nu are.Nu stiu ce ar trebui sa il sfatuiesc sa faca sa isi ia un avocat,are vreo influenta acest test?,imi este teama sa nu il afecteze la test faptul ca el sufera de atac de panica de cativa ani.Va multumesc!
Daca merge la medic se poate elibera un act medical.
Cat priveste restul aspectelor probatorii reprezinta un aspect pentru care consideram ca este indicat sa mearga insotit de avocat.
Evident ca, acest lucru nu ar insemna ca ar fi vinovat.Este vorba doar de exercitarea unui drept, dreptul la aparare.
Va multumesc,
Imi pare rau dar azi a facut testul poligraf si nu a facut in timp sa isi ia un avocat.Din cate imi povesti politaiul incerca sa il intimideze si reusi.Femeia care ii facu testul incepu sa ii zica in timpul testului : ca este mai bine sa recunosti ca stiai ca nu are actele in regula,ca daca recunosti nu mai dai testul,ca ai inselat femeia,ca femeia a pierdut bani,ca ar trebui sa ii dai bani inapoi, deci astea erau discutii pe langa intrebarile testului,si cam reusi sa il si enerveze sa intre in contradictoriu cu ea,testul il dadu de 3 ori ,dura cam 2 ore iar dupa test politaiul il lua ii pusa catusele pe masa si ii zisa ca gata te retin pentru 24 ore,te arestez,il suna pe procuror sa vina sa ii faca mandat,gata te bag la begi ca iti iesi testul ca esti mincinos,fratelui meu i-se facu rau de la atac ca nu rezista sa stea inchis si fara sotie (la el boala se manifesta prin dependenta fata de sotie nu pleaca fara ea nici pana la paine),este si putin cam credul.Intr-un final ii zisa ca mai bine sa ii dea bani femei ca oricum el are destule probe si ca in instanta il castiga si ca il aresteaza.Ce inteleseram ca politaiul este verisorul doamnei care a facut plangerea.Are voie sa ancheteze el cazul verisoarei?Parerea mea este ca incearca sa il intimideze sa isi recupereze bani aceea doamna,iar fratele meu se sperie si zice ca incearca sa faca rost de bani sa ii dea doamnei.Eu sunt foarte suparata ca politaiul profita de functia pe care o are si de slabiciunile oamenilor.
"Baietii" acestia sunt profesionisti in inducerea fricii si mai putin in efectuarea testului ,au venit se pare cu "sarcini" sigure,daca exista acel grad de rudenie.
Daca cunoasteti acest lucru,angajati un avocat care trebuie sa solicite schimbarea ofietrului care face ancheta
Mergeti cu memorii in audienta la primulprocuror al parchetului care supravegheaza cauza si la sefii ierarhici superiori ai politistului in care aratati toate cele petrecute cu ocazia testului si aratati gradul de rudenie al politistului.
Nu stati degeaba pentru ca se pare ,ca anumite"carti au fost facute"
Test poligraf - erori
dimex
Buna ziua , am o intrebare , testul poligradf poate da erori? si in ce situatie? daca un om este terorizat zilnic de o situatie urita, credeti ca asta poate ... (vezi toată discuția)