avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Creditare societate nou infiintata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Creditare societate nou infiintata

Buna ziua,

Am o rugaminte, o societate nou infiintata (srl) poate accesa finantari sau credite bancare?Ce criterii trebuie indeplinite pentru a accesa o finantare/credit?
Doresc demararea unei firme si am nevoie de finantare pentru achizitia de utilaje si materii prime.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: B.George , utilizator 13:15, 31 Martie 2011
Se pare ca nu are cunostinta nimeni de asa ceva, rog moderatori/administratori sa inchida acest topic,va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile remus250 remus250 buna seara. am 43 de ani si doresc sa primesc ajutor pentru a deschide o fabrica de mobila din lemn masiv intr.o comuna din teleorman. am doar cunostinte in ... (vezi toată discuția)
Preluare srl cu datorii la banca? bogdancroitoru bogdancroitoru Preluare SRL cu datorii la banca? Buna ziua, administrez un SRL inregistrat acum 5 ani, dar cu activitate doar de la sfarsitul anului trecut. Practic ... (vezi toată discuția)
Vanzare active srl-aveam sau nu voie cosminghe cosminghe Buna ziua Impreuna cu un asociat am infiintat un srl eu aveam 50% el 50% iar eu eram unicul administrator al societatii, pentru a ... (vezi toată discuția)