avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul prenatal

Buna ziua
In cazul unui avocat care a platit la CAS , contributiile de sanatate, mai putin 0,85 %, beneficiaza de concediul prenatal platit?cine plateste concediul prenatal, FNUAAS sau CAA?citind pe forum , am inteles ca se poate lua din ambele parti , cumulativ?Sau concediul prenatal se poate plati doar de CAA?La barou nu m-au lamurit deloc.
In cazul in care se poate lua din ambele parti , certificatul medical de concediu se depune in original, insa cum se poate depune originalul in doua parti la barou si la CAS??
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 18:11, 18 Ianuarie 2011
In principiu poate beneficia din ambele parti, pentru ca sunt bugete diferite cu contributii diferite. CAA plateste daca ai contribuit acolo, statul plateste daca ai contribuit cei 0,85% macar o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pre/post natal avocat Antoanela Geaman Antoanela Geaman O colega avocat urmeaza sa nasca in aprilie.Rugamintea mea este daca stie cineva care sunt pasii de urmat pentru a beneficia de concediu pre-post natal.A ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal pentru pfa AncaRuncan AncaRuncan Buna ziua, am un PFA deschis din 2009, sunt asigurata la Casa de Sanatate ca si PFA atat cu 5,5% cat si cu 0,85% - si momentan sunt insarcinata. Am ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal oanalarisa oanalarisa Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie, incepand cu 3 mai urmeaza sa intru in concediu prenatal , si am lucrat in ultimele 6 luni sub contract de mandat ... (vezi toată discuția)