orca 
	    	Utilizator

orca 
	    	Utilizator	    

As vrea sa stiu daca in urma decesului mamei mele, statul imi poate acorda vreun ajutor financiar(pensie de urmas?!) si daca da in ce conditii se poate obtine acest drept. (demersuri, acte necesare.. etc.) Mentionez ca am varsta de 20 de ani si sunt inca student. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
 mistery01ro 
	    	Utilizator

mistery01ro 
	    	Utilizator	    

orca 
	    	Utilizator

orca 
	    	Utilizator	    

inainte de data decesului mama era salariata cu carte de munca la o SC.. eu nu lucrez nicaieri pentru ca facultatea pe care o urmez este una mai.. "speciala".. care nu imi permite acest lucru..
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 craciun.cristian28061967@yahoo.com	                   

ce acte sunt necesare,pentru pensia de urmas,si cum se procedeaza/ (vezi toată discuția)
	                    craciun.cristian28061967@yahoo.com	                   

ce acte sunt necesare,pentru pensia de urmas,si cum se procedeaza/ (vezi toată discuția)

denisamit	                   

Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei pensii de intretinere a unui urmas minor, dupa decesul a unuia dintre parinti, si dupa implinirea varstei de 18 ... (vezi toată discuția)
	                    denisamit	                   

Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei pensii de intretinere a unui urmas minor, dupa decesul a unuia dintre parinti, si dupa implinirea varstei de 18 ... (vezi toată discuția)

xcineva	                   

Am un copil minor si sunt divortata de tatal copilului de aproape 10 ani. Copilul mi-a fost incredintat exclusiv mie, iar tatal a fost obligat la o pensie ... (vezi toată discuția)
	                    xcineva	                   

Am un copil minor si sunt divortata de tatal copilului de aproape 10 ani. Copilul mi-a fost incredintat exclusiv mie, iar tatal a fost obligat la o pensie ... (vezi toată discuția)