avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... AJUTOR
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

AJUTOR

BUna ziua

Am un cont creat la dvs pe site, adresa mea de email ii lucrari82@yahoo.com , profil MHT RICA si nu pot intra pe site cu parola pe care o am, am incercat sa recuperez parola dar imi spune ca adresa mea de email nu este in baza de date a avocatnet.ro.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 10:48, 19 Ianuarie 2011
Buna ziua,

Vorbim cumva despre contul despre care tocmai scrieti? :)
Din pacate, nu va pot spune lucruri despre adresa respectiva.
V-as putea sugera insa ca data viitoare cand va faceti cont, sa nu mai scrieti adresa de email gresit. Pentru ca este singurul mod in care va pastrati accesul la contul in cauza.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de securitate avocatnet!? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila! Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta pentru admini sau moderatori uwritetherules uwritetherules buna seara. am o problema. in urma cu ceva timp m-am inregistrat aici cu un alt user pe alt e-mail. am incercat sa ma loghez dar nu mai tin minte parola ... (vezi toată discuția)
Cum mã conectez jorje jorje cum se procedează atunci când ai uitat parola și deși s-a încercat de f. multe ori cu recuperare parola se primește același răspuns, ... (vezi toată discuția)